Wiosenny kapuśniak z młodej kapusty. Zapach wędzonki i świeżych warzyw pobudzi apetyt

Wiosenny kapuśniak z młodej kapusty. Zapach wędzonki i świeżych warzyw pobudzi apetyt
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Wiosenny kapuśniak z młodej kapusty. Zapach wędzonki i świeżych warzyw pobudzi apetytSolidna porcja świeżej kapusty połączona z boczkiem, ziemniakami i marchewką tworzy doskonale sycącą kompozycję. Z połączenia tych smakowitych składników, doprawionych mieszanką ziół, powstaje kapuśniak z młodej kapusty. Zupa ma potencjał stać się pełnoprawnym daniem jednogarnkowym, które idealnie sprawdzi się na leniwe popołudnia. Jak przygotować ten wiosenny przysmak? Sprawdź teraz.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-wiosenny-kapusniak-z-mlodej-kapusty-zapach-wedzonki-i-swiezy,nId,7475252

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *