Zrób to przed pieczeniem, a schab będzie soczysty. Inaczej zamieni się w podeszwę

Zrób to przed pieczeniem, a schab będzie soczysty. Inaczej zamieni się w podeszwę
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Zrób to przed pieczeniem, a schab będzie soczysty. Inaczej zamieni się w podeszwęSchab to jeden z najbardziej popularnych kawałków mięsa wieprzowego w polskich kuchniach. Idealnie nadaje się na pieczeń, wyczarować można z niego najróżniejsze dania, podawane zarówno na zimno, jak i na ciepło. Zdarza się jednak, że po upieczeniu schab staje się suchy, a posiłek nie przynosi oczekiwanej przyjemności. Przestrzeganie kilku kulinarnych zasad wyeliminuje ryzyko niepowodzenia.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-zrob-to-przed-pieczeniem-a-schab-bedzie-soczysty-inaczej-zam,nId,7886761

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *