Zrezygnowałam z ryżu w gołąbkach. Dopiero z sycącym składnikiem nabierają pełni smaku

Zrezygnowałam z ryżu w gołąbkach. Dopiero z sycącym składnikiem nabierają pełni smaku
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Zrezygnowałam z ryżu w gołąbkach. Dopiero z sycącym składnikiem nabierają pełni smakuGołąbki bez trudu przygotujemy przez cały rok, jednak to właśnie na bazie młodej kapusty smakują najlepiej. Delikatne liście warzywa nie wymagają długiego sparzania, a później gotowania lub pieczenia. Środek gołąbków z młodej kapusty możemy wypełnić tradycyjnym farszem, jednak polecamy zrobić odstępstwo od kulinarnej rutyny. Wystarczy raz spróbować dania z nadzieniem na bazie kaszy, by na stałe weszło do repertuaru.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-zrezygnowalam-z-ryzu-w-golabkach-dopiero-z-sycacym-skladniki,nId,7522062

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *