Zagotuj, odcedź i przemieszaj. Po zjedzeniu ciśnienie i odporność będą modelowe

Zagotuj, odcedź i przemieszaj. Po zjedzeniu ciśnienie i odporność będą modelowe
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Zagotuj, odcedź i przemieszaj. Po zjedzeniu ciśnienie i odporność będą modeloweTradycyjny kuskus to kasza, którą przygotowuje się w ekspresowym tempie, dlatego w kilka chwil można wyczarować z niej przepyszne dnia. Jej kuzyn, czyli kuskus perłowy wymaga nieco więcej uwagi, ponieważ trzeba go ugotować. Jednak mimo to warto po niego sięgać. Jest lekkostrawny, zawiera witaminy z grupy B oraz kluczowe dla organizmu pierwiastki. Przekonajmy się zatem, kto powinien jeść kuskus perłowy.

źródło: https://kobieta.interia.pl/porady/news-zagotuj-odcedz-i-przemieszaj-po-zjedzeniu-cisnienie-i-odporn,nId,7828546

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *