Wiosną króluje na drożdżówkach. Jedz, by schudnąć i poprawić trawienie

Wiosną króluje na drożdżówkach. Jedz, by schudnąć i poprawić trawienie
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Rabarbar to roślina znana od wieków, która często rosła w przydomowych ogródkach. Do dziś rabarbar ceniony jest nie tylko za swój charakterystyczny, kwaskowaty smak, idealnie komponujący się z… cukrem, ale również za bogactwo składników odżywczych. To warzywo, które warto poznać bliżej i dowiedzieć się, dlaczego powinniśmy włączyć je do codziennej diety, nie tylko jedząc pyszne drożdżówki.źródło: https://kobieta.interia.pl/porady/news-wiosna-kroluje-na-drozdzowkach-jedz-by-schudnac-i-poprawic-t,nId,7938934

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *