Tradycyjna polska zupa ukoi żołądek i jelita. Magda Gessler dodaje jeden składnik

Tradycyjna polska zupa ukoi żołądek i jelita. Magda Gessler dodaje jeden składnik
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Zupa krupnik to jedno z najbardziej tradycyjnych polskich dań, ale nikt nie powiedział, że nie można z nim eksperymentować! Choć może się wydawać, że to zwykła zupa na bazie kaszy, ziemniaków i warzyw, krupnik kryje w sobie znacznie więcej, niż na pierwszy rzut oka widać. A to wszystko za sprawą restauratorki Magdy Gessler, znanej mistrzyni smaku, która podkręciła smak zupy… ogórkiem kiszonym. Chcesz przekonać się, jak smakuje danie z jej receptury? Przepis znajdziesz poniżej.źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-tradycyjna-polska-zupa-ukoi-zoladek-i-jelita-magda-gessler-d,nId,7896053

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *