Puszysty spód, kwaśna nuta jabłek i górskie szczyty z kremu. Jak przygotować szarlotkę alpejską?

Puszysty spód, kwaśna nuta jabłek i górskie szczyty z kremu. Jak przygotować szarlotkę alpejską?
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Puszysty spód, kwaśna nuta jabłek i górskie szczyty z kremu. Jak przygotować szarlotkę alpejską?Uwielbienie do słodkości z jabłkami warto wykorzystać zwłaszcza jesienią, kiedy w sklepach i na targach pojawiają się liczne odmiany lubianych owoców. Zamiast klasycznego jabłecznika czy pachnącej cynamonem szarlotki możemy postawić na deser, który przypomina szczyty Alp. Szarlotka alpejska zachwyca apetycznymi warstwami, wybornym smakiem i prostotą przygotowania.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-puszysty-spod-kwasna-nuta-jablek-i-gorskie-szczyty-z-kremu-j,nId,7823392

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *