Powąchaj, zanim dodasz do potraw. Kwaśny zapach mówi nam jedno

Powąchaj, zanim dodasz do potraw. Kwaśny zapach mówi nam jedno
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Powąchaj, zanim dodasz do potraw. Kwaśny zapach mówi nam jedno Siemię lniane jest od wieków cenione za swoje zdrowotne właściwości. Zawiera błonnik, kwasy omega-3 oraz antyoksydanty, które wspomagają układ trawienny i poprawiają kondycję skóry i włosów. Działa korzystnie także na układ sercowo-naczyniowy. Jednak, jak każdy naturalny produkt, siemię lniane nie jest odporne na działanie czasu i czynników zewnętrznych. Właściwe przechowywanie tego nasiona pomoże zachować jego wartości odżywcze i lecznicze. Kiedy więc siemię lniane traci swoje właściwości? Jak rozpoznać, że jest zepsute? Wyjaśniamy.

źródło: https://kobieta.interia.pl/porady/news-powachaj-zanim-dodasz-do-potraw-kwasny-zapach-mowi-nam-jedno,nId,7829328

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *