Klejnot w domowej spiżarce. Hamuje tworzenie się zakrzepów, chroni przed zatorami

Klejnot w domowej spiżarce. Hamuje tworzenie się zakrzepów, chroni przed zatorami
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Klejnot w domowej spiżarce. Hamuje tworzenie się zakrzepów, chroni przed zatorami Mimo że nadaje się do długiego przechowywania, wielu z nas od razu ma ochotę na przygotowanie smacznych przetworów. Jak jeść żurawinę i jakie ma właściwości? Korzystny wpływ na układ moczowy to nie wszystko, czym może nam się przysłużyć. Owoce żurawiny staną się kołem ratunkowym przy przemęczeniu oraz przeziębieniach.

źródło: https://kobieta.interia.pl/porady/news-klejnot-w-domowej-spizarce-hamuje-tworzenie-sie-zakrzepow-ch,nId,7181436

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *