Będą kremowe, aksamitne i wyraziste w smaku. Jakiej śmietany użyć do duszenia grzybów?

Będą kremowe, aksamitne i wyraziste w smaku. Jakiej śmietany użyć do duszenia grzybów?
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Będą kremowe, aksamitne i wyraziste w smaku. Jakiej śmietany użyć do duszenia grzybów? W polskich lasach już pojawiły się liczne gatunki grzybów, co oznacza, że jesienny sezon grzybowy można uznać za rozpoczęty. Zebrane przez nas grzyby możemy przygotować na wiele sposobów, jednak jednym z ulubionych dań Polaków są grzyby duszone w śmietanie. Jak je przygotować i jaką śmietanę wybrać?

źródło: https://kobieta.interia.pl/porady/news-beda-kremowe-aksamitne-i-wyraziste-w-smaku-jakiej-smietany-u,nId,7827742

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *