Zabierasz się za przetwory? GIS radzi, jak je robić, by się nie zatruć

Zabierasz się za przetwory? GIS radzi, jak je robić, by się nie zatruć
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Zabierasz się za przetwory? GIS radzi, jak je robić, by się nie zatrućWrzesień to czas, w którym wiele osób zaczyna uzupełniać zapasy na zimę. Gdy temperatura za oknem nie rozpieszcza, dobrze jest sięgnąć po domowe dżemy i konfitury, przywołujące wspomnienie lata. Przetwory należy jednak wykonywać z troską o najdrobniejszy szczegół – tylko wówczas możemy mieć pewność, że zostały dobrze zakonserwowane i się nie popsuły. O głównych zasadach przyrządzania zapasów przypomina Główny Inspektorat Sanitarny.

źródło: https://kobieta.interia.pl/porady/news-zabierasz-sie-za-przetwory-gis-radzi-jak-je-robic-by-sie-nie,nId,6287473

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *