Zaskakujący składnik do rosołu. Wcale nie mięso, włoszczyzna czy przyprawy

Zaskakujący składnik do rosołu. Wcale nie mięso, włoszczyzna czy przyprawy
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Jedni nie wyobrażają sobie bez niego niedzielnego obiadu, inni, złośliwie nazywają go kompotem z tłuszczu. Rosół, bo o nim mowa, to jedna z najpopularniejszych i najbardziej lubianych polskich zup. Proces przygotowania dobrego rosołu wymaga dużej cierpliwości, ale zdecydowanie warto poświęcić czas, by zajadać się smaczną, aromatyczną i klarowną zupą.źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-zaskakujacy-skladnik-do-rosolu-wcale-nie-mieso-wloszczyzna-c,nId,7894323

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *