Biszkopt mięciutki jak chmurka. Jego sekretem jest zaskakujący produkt

Biszkopt mięciutki jak chmurka. Jego sekretem jest zaskakujący produkt
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Lekki i puszysty – taki powinien być biszkopt idealny. Sprężyste ciasto wykorzystywane jest jako baza wielu deserów. Od kremowych rolad aż po popisowe torty na specjalne okazje. Smakuje wybornie, jednak pewne kulinarne niedociągnięcia mogą całkowicie zniweczyć wysiłki podejmowane podczas pieczenia. Co zrobić, żeby biszkopt nie opadł? W recepturze uwzględnij składnik, który na pierwszy rzut oka nie kojarzy się z deserowymi wypiekami.źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-biszkopt-mieciutki-jak-chmurka-jego-sekretem-jest-zaskakujac,nId,7890878

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *