Przecier pomidorowy a passata to dwa różne produkty. Jak je wykorzystać w kuchni?

Przecier pomidorowy a passata to dwa różne produkty. Jak je wykorzystać w kuchni?
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Przecier pomidorowy a passata to dwa różne produkty. Jak je wykorzystać w kuchni?Przetwory z pomidorów takie jak przecier czy passata są niezastąpionym składnikiem wielu potraw. Mimo że oba te produkty bywają ze sobą mylone, różnią się zarówno procesem przygotowania, jak i zastosowaniem w kuchni. Kiedy sięgnąć po przecier pomidorowy, a kiedy po passatę?

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-przecier-pomidorowy-a-passata-to-dwa-rozne-produkty-jak-je-w,nId,7864470

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *