Mają chrupiącą skórkę i miękki środek. Sezonowe frytki wygrywają z ziemniaczanymi?

Mają chrupiącą skórkę i miękki środek. Sezonowe frytki wygrywają z ziemniaczanymi?
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Mają chrupiącą skórkę i miękki środek. Sezonowe frytki wygrywają z ziemniaczanymi?Pieczone frytki z dyni to pyszna, zdrowa i mniej kaloryczna alternatywa dla tradycyjnych frytek ziemniaczanych, smażonych w głębokim oleju. Są idealne jako dodatek do obiadu lub ciepła przekąska dla osób, które chcą urozmaicić swój jadłospis. Jak zrobić frytki z dyni? Prosty przepis umożliwi przygotowanie apetycznej, sezonowej potrawy. Cudowny zapach rozniesie się po całej kuchni.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-maja-chrupiaca-skorke-i-miekki-srodek-sezonowe-frytki-wygryw,nId,7838795

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *