Nie z kiszonej, a ze słodkiej. Niecodzienny kapuśniak na jesienne dni

Nie z kiszonej, a ze słodkiej. Niecodzienny kapuśniak na jesienne dni
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Nie z kiszonej, a ze słodkiej. Niecodzienny kapuśniak na jesienne dniBabcie i mamy do znudzenia powtarzały, że podstawą wyśmienitego kapuśniaku jest dobrze ukiszona kapusta. Okazuje się, że uwielbianą przez wielu zupę można przygotować także w nieco delikatniejszej, ale równie smacznej odsłonie. Mowa o kapuśniaku ze słodkiej kapusty. To aromatyczna propozycja na chłodniejsze jesienne dni, a także rozgrzewający wybór po długim spacerze.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-nie-z-kiszonej-a-ze-slodkiej-niecodzienny-kapusniak-na-jesie,nId,7831195

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *