Wystarczy je wysuszyć, by w posiłkach uwolnić ich smak i aromat

Wystarczy je wysuszyć, by w posiłkach uwolnić ich smak i aromat
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Wystarczy je wysuszyć, by w posiłkach uwolnić ich smak i aromatSezon grzybowy w pełni, a to oznacza, że Polacy tłumnie ruszyli do lasów w poszukiwaniu tych wspaniałych darów natury. Zebrane grzyby najczęściej marynujemy, smażymy lub dusimy, dodając je do najróżniejszych potraw. Jednak chcąc cieszyć się ich smakiem i aromatem w okresie zimowym, warto poddać grzyby procesowi suszenia.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-wystarczy-je-wysuszyc-by-w-posilkach-uwolnic-ich-smak-i-arom,nId,7829412

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *