Bursztynowy syrop z „polskiej cytryny”. Przygotowany jesienią doda smaku zimowej herbacie

Bursztynowy syrop z „polskiej cytryny”. Przygotowany jesienią doda smaku zimowej herbacie
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Bursztynowy syrop z "polskiej cytryny". Przygotowany jesienią doda smaku zimowej herbacieDomowe przetwory przygotowywane jesienią nie muszą bazować jedynie na licznych odmianach jabłek, chrupiących gruszkach czy słodkich śliwkach. Często niedocenianym kulinarnym skarbem są także owoce pigwy. Wyraziście kwaskowaty posmak i bogactwo witaminy C sprawiają, że doskonale nadadzą się jako podstawa gęstego syropu do herbaty. To doskonały patent na podbicie walorów gorącego napoju oraz wzmocnienie naturalnej odporności.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-bursztynowy-syrop-z-polskiej-cytryny-przygotowany-jesienia-d,nId,7826685

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *