Pieczarka brunatna – jak przyrządzić i rozsmakować się w tym ciekawym grzybie?

Pieczarka brunatna – jak przyrządzić i rozsmakować się w tym ciekawym grzybie?
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Pieczarka brunatna - jak przyrządzić i rozsmakować się w tym ciekawym grzybie?Chcąc wymienić jeden z najpopularniejszych, najchętniej zjadanych i wykorzystywanych w kuchni grzybów, trudno nie wspomnieć o białej pieczarce. Charakterystycznie krótka nóżka i okrągły kapelusz nadają smaku licznym potrawom, od prostych makaronów, przez wymyślne sałatki i domowe pizze. Smakosze przekonują, że warto zwrócić uwagę także na pieczarki brunatne. Co ciekawego się w nich kryje i jak je wykorzystać? Sprawdź teraz.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-pieczarka-brunatna-jak-przyrzadzic-i-rozsmakowac-sie-w-tym-c,nId,7823467

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *