Poprawią trawienie i przyczynią się do redukcji cholesterolu. Do czego użyć fig?

Poprawią trawienie i przyczynią się do redukcji cholesterolu. Do czego użyć fig?
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Poprawią trawienie i przyczynią się do redukcji cholesterolu. Do czego użyć fig?Figi to egzotyczne owoce, które znajdują szerokie zastosowanie w kulinariach. Ponadto, wykazują one prozdrowotne właściwości – mogą nie tylko wspierać procesy trawienne, ale również przyczyniać się do obniżania poziomu cholesterolu w organizmie. Jakie wartości odżywcze mają figi, co można z nimi zrobić i kiedy nie powinno się ich jeść? Odpowiadamy.

źródło: https://kobieta.interia.pl/porady/news-poprawia-trawienie-i-przyczynia-sie-do-redukcji-cholesterolu,nId,7778775

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *