Placki ziemniaczane w środku będą miękkie, a na zewnątrz zachowają chrupiącą koronkę. Wystarczy jedna zmiana

Placki ziemniaczane w środku będą miękkie, a na zewnątrz zachowają chrupiącą koronkę. Wystarczy jedna zmiana
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Placki ziemniaczane w środku będą miękkie, a na zewnątrz zachowają chrupiącą koronkę. Wystarczy jedna zmiana Placki ziemniaczane to lubiane przez wszystkich i bardzo proste danie. Można podawać je na wiele sposobów – na słono lub słodko, solo, ze śmietaną lub sosem grzybowym… Jak zrobić chrupiące placki ziemniaczane? Wystarczy pamiętać o kilku zasadach.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-placki-ziemniaczane-w-srodku-beda-miekkie-a-na-zewnatrz-zach,nId,5620546

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *