Najgorsze miejsce do przechowywania chleba. Jest czerstwy na drugi dzień

Najgorsze miejsce do przechowywania chleba. Jest czerstwy na drugi dzień
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Najgorsze miejsce do przechowywania chleba. Jest czerstwy na drugi dzieńŚwieży, jeszcze ciepły chleb z piekarni to najlepszy dodatek do śniadania. Każdy chciałby zachować tę świeżość jak najdłużej. W końcu mało kto zjada cały bochenek chleba na śniadanie. Niestety po kilku dniach chleb czerstwieje albo pokrywa się pleśnią i nie nadaje się do zjedzenia. W czym tkwi problem? W przechowywaniu. Zatem jak przechowywać chleb, aby zachował świeżość jak najdłużej?

źródło: https://kobieta.interia.pl/porady/news-najgorsze-miejsce-do-przechowywania-chleba-jest-czerstwy-na-,nId,7328920

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *