Katarzyna Bosacka wyjaśnia, dlaczego warto jeść majeranek. To on podkręca smak barszczu

Katarzyna Bosacka wyjaśnia, dlaczego warto jeść majeranek. To on podkręca smak barszczu
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Katarzyna Bosacka wyjaśnia, dlaczego warto jeść majeranek. To on podkręca smak barszczuMajeranek to przyprawa, która gości w wielu kuchniach i to właśnie ona stoi za aromatem wigilijnego barszczu. Przyprawa ta jednak nie tylko podkręca smak, ale także wykazuje prozdrowotne działanie. O tym, dlaczego warto jeść majeranek, opowiedziała Katarzyna Bosacka w najnowszym instagramowym poście.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-katarzyna-bosacka-wyjasnia-dlaczego-warto-jesc-majeranek-to-,nId,7213283

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *