Najlepiej smakuje po krótkim „przegryzaniu”. Sos do ryby po grecku – gotowy do odgrzania

Najlepiej smakuje po krótkim „przegryzaniu”. Sos do ryby po grecku – gotowy do odgrzania
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Najlepiej smakuje po krótkim „przegryzaniu”. Sos do ryby po grecku – gotowy do odgrzaniaJakich klasyków kulinarnych nie może zabraknąć na wigilijnym stole? Część osób wskaże na rubinowy barszcz z uszkami, pachnący wędzonymi owocami kompot z suszu lub pełną bakalii kutię. W propozycjach znajdą się także regionalne przysmaki, np. ryba po grecku. Kluczem do sukcesu w przygotowaniu tego dania jest dosmakowany sos. Zdradzamy sekret smakowitej receptury, którą warto wypróbować jeszcze przed świętami.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-najlepiej-smakuje-po-krotkim-przegryzaniu-sos-do-ryby-po-gre,nId,7191012

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *