Pełna smaku zalewa octowa do ryb. Panierowane kawałki przetrwają aż do wigilii

Pełna smaku zalewa octowa do ryb. Panierowane kawałki przetrwają aż do wigilii
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Pełna smaku zalewa octowa do ryb. Panierowane kawałki przetrwają aż do wigiliiBarszcz z uszkami, pierogi, gołąbki czy kompot z suszu to tylko niektóre potrawy, bez których nie wyobrażamy sobie wigilijnego stołu. Na półmiskach nie może zabraknąć także parującego karpia, pokrytego chrupiącą skórką. W tym roku zaskoczmy gości i podajmy go w jeszcze jednej odsłonie. Wystarczy, że przygotujemy prostą zalewę octową, która wyniesie smak ryby na wyższy poziom.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-pelna-smaku-zalewa-octowa-do-ryb-panierowane-kawalki-przetrw,nId,7190984

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *