Witaminy zamknięte w słoiku. Przygotowanie jest proste i szybkie

Witaminy zamknięte w słoiku. Przygotowanie jest proste i szybkie
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Witaminy zamknięte w słoiku. Przygotowanie jest proste i szybkieDary natury, które w świeżej postaci dostępne były latem, warto zamknąć w słoikach pod postacią przetworów, by jesienią i zimą cieszyć się ich wyjątkowym smakiem. Tym razem przedstawiamy szybki i prosty przepis na dżem z żurawiny, który z powodzeniem może stanowić dodatek do kanapek dań mięsnych oraz serów.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-witaminy-zamkniete-w-sloiku-przygotowanie-jest-proste-i-szyb,nId,7843277

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *