W PRL-u jedliśmy suszone, teraz w przepisach rządzą świeże. Jak rozpoznać idealną na półce?

W PRL-u jedliśmy suszone, teraz w przepisach rządzą świeże. Jak rozpoznać idealną na półce?
[Głosów: 0   Average: 0/5]

W PRL-u jedliśmy suszone, teraz w przepisach rządzą świeże. Jak rozpoznać idealną na półce?Figi to owoce, które znajdują wiele zastosowań w kuchni. Zawierają mnóstwo cennych składników odżywczych, które mogą przyczyniać się do poprawy zdrowia. W sklepach znajdziemy zarówno świeże figi, jak i suszone. Które mają mniej kalorii i jak powinno się je spożywać? Odpowiadamy.

źródło: https://kobieta.interia.pl/porady/news-w-prl-u-jedlismy-suszone-teraz-w-przepisach-rzadza-swieze-ja,nId,7850554

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *