Teraz zbierzesz je w lesie. Charakterystycznego smaku nada im zalewa

Teraz zbierzesz je w lesie. Charakterystycznego smaku nada im zalewa
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Teraz zbierzesz je w lesie. Charakterystycznego smaku nada im zalewaSezon na opieńki trwa od września do połowy listopada, a w polskich lasach możemy trafić na pięć odmian tego grzyba – północną, maczugowatą, żółtotrzonową, miodową i ciemną – informują Lasy Państwowe. Jak przygotować opieńki, by wydobyć z nich maksimum smaku? Dobrym rozwiązaniem jest marynowanie wedle sprawdzonego przepisu.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-teraz-zbierzesz-je-w-lesie-charakterystycznego-smaku-nada-im,nId,7847396

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *