Robię z niego placki, dodaję do tuńczyka. To najlepsza baza dań

Robię z niego placki, dodaję do tuńczyka. To najlepsza baza dań
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Robię z niego placki, dodaję do tuńczyka. To najlepsza baza dań Grudkowata konsystencja sprawia, że niektórzy niechętnie włączają go do swojego menu. Tymczasem właściwości serka wiejskiego sprawiają, że warto dać mu szansę. Tym bardziej że za każdym razem może smakować inaczej, nadaje się bowiem do przygotowania zarówno słodkich przekąsek, jak i wytrawnych dań. Co daje jedzenie serka wiejskiego i jak wyczarować z niego naprawdę apetyczne specjały?

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-robie-z-niego-placki-dodaje-do-tunczyka-to-najlepsza-baza-da,nId,7832321

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *