Pyszne i wilgotne czekoladowe ciasto. Sekretem przepisu jest jeden składnik

Pyszne i wilgotne czekoladowe ciasto. Sekretem przepisu jest jeden składnik
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Pyszne i wilgotne czekoladowe ciasto. Sekretem przepisu jest jeden składnik Sierpień to najlepszy czas na jedzenie cukinii, ponieważ właśnie w tym miesiącu warzywo jest najbardziej dojrzałe, a zatem najsmaczniejsze. I choć cukinia zazwyczaj dodawana jest do dań wytrawnych, to jednak można spożywać ją w formie deseru. Przedstawiamy świetny przepis na ciasto czekoladowe z cukinią.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-pyszne-i-wilgotne-czekoladowe-ciasto-sekretem-przepisu-jest-,nId,6982803

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *