Na Dolnym Śląsku przepadają za tym daniem. Sekret doskonałego smaku kryje się w farszu

Na Dolnym Śląsku przepadają za tym daniem. Sekret doskonałego smaku kryje się w farszu
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Na Dolnym Śląsku przepadają za tym daniem. Sekret doskonałego smaku kryje się w farszuCzarne gołąbki krużewnickie były niezwykle popularne i często jadane wśród ludności, która po II wojnie światowej osiedliła się na Dolnym Śląsku. Obecnie, potrwa znajduje się na Liście Produktów Tradycyjnych, a dzięki wyjątkowemu smakowi i aromatowi nadal serwuje się ją w domach i restauracjach.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-na-dolnym-slasku-przepadaja-za-tym-daniem-sekret-doskonalego,nId,7854784

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *