Makaron soba – japoński przysmak idealny dla cukrzyków i osób z alergią na gluten

Makaron soba – japoński przysmak idealny dla cukrzyków i osób z alergią na gluten
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Makaron soba – japoński przysmak idealny dla cukrzyków i osób z alergią na glutenJapoński makaron soba wyróżnia się na tle innych makaronów zarówno wyjątkowym smakiem, jak i cennymi wartościami odżywczymi. Ma niskie IG i jest lekkostrawny, a przy tym prosty w przygotowaniu. Czy soba to dobry wybór dla zdrowia? Jak najlepiej go podać, aby wydobyć pełnię jego walorów? Poznaj przepisy na makaron soba, które zaskoczą twoich bliskich niepowtarzalnym, orientalnym smakiem.

źródło: https://kobieta.interia.pl/porady/news-makaron-soba-japonski-przysmak-idealny-dla-cukrzykow-i-osob-,nId,7845609

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *