Faworki nigdy nie były tak kruche i delikatne. Oto jak robi je Magda Gessler

Faworki nigdy nie były tak kruche i delikatne. Oto jak robi je Magda Gessler
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Faworki nigdy nie były tak kruche i delikatne. Oto jak robi je Magda GesslerFaworki są bezsprzecznie jedną z najbardziej charakterystycznych słodkich przekąsek w okresie karnawału. Lądują na stole obok pączków, zachwycając podniebienia. Jak zrobić pyszne chruściki? Przepis Magdy Gessler na faworki sprawi, że chrusty będą kruche i delikatne jak nigdy dotąd.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-faworki-nigdy-nie-byly-tak-kruche-i-delikatne-oto-jak-robi-j,nId,6566320

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *