Częsty błąd podczas smażenia karpia. Fatalny smak i niezdrowe substancje

Częsty błąd podczas smażenia karpia. Fatalny smak i niezdrowe substancje
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Częsty błąd podczas smażenia karpia. Fatalny smak i niezdrowe substancjePrawdopodobnie nic tak bardziej nie wyczerpuje definicji bożonarodzeniowej tradycji w kontekście kulinarnym, jak smażony karp. Zanim jednak przystąpimy do jego konsumpcji, trzeba poddać rybę obróbce termicznej. A skoro mowa o smażeniu, to jakiego tłuszczu używać, by karp był nie tylko pyszny, ale i zdrowy?

źródło: https://kobieta.interia.pl/porady/news-czesty-blad-podczas-smazenia-karpia-fatalny-smak-i-niezdrowe,nId,7870666

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *