Autentyczna włoska focaccia w polskiej kuchni. Receptura na chrupiący i puszysty wypiek

Autentyczna włoska focaccia w polskiej kuchni. Receptura na chrupiący i puszysty wypiek
[Głosów: 0   Average: 0/5]

Autentyczna włoska focaccia w polskiej kuchni. Receptura na chrupiący i puszysty wypiekNajwiększe zalety focacci? Prostota przygotowania i pełnia smaku w każdym kęsie. Zaraz po pizzy, to jeden z bardziej charakterystycznych włoskich przysmaków. Możemy ją jeść na śniadanie, podawać do obiadu lub serwować w trakcie niespiesznej kolacji. Jak upiec focaccię, by zawsze wychodziła tak samo chrupka i pachnąca? Podpowiadamy.

źródło: https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-autentyczna-wloska-focaccia-w-polskiej-kuchni-receptura-na-c,nId,7822687

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *